Sfeer

Het assortiment is ruim. Op een poster staan de aanbiedingen en de schappen zijn gevuld. Uw winkel is klaar voor de handel. Laat de klanten maar komen! Maar er mist iets. Het personeel is klaar voor de opening, maar de aankleding laat te wensen over. Een sfeervolle decoratie verhoogt de beleving van de klant en daarmee ook de koopbereidheid van de klant. Er is dus werk aan de winkel!

Beleving van de klant

Bij de inrichting en decoratie wilt u een reactie uitlokken. U wilt de bezoeker beroeren, overweldigen of overtuigen van uw product. Ga zelf eens na als u een winkel binnenkomt, wat u nu eigenlijk aanspreekt aan de sfeer en inrichting. Waarom gaat men liever naar het Vlaamsch Broodhuys dan naar Bakker Bart? Bij de eerste kom je in een sfeervolle setting terecht. Met uitvergrote foto’s van tarwe en een tot op de details afgestijlde inrichting is het bijna een uitje om een brood te gaan halen. De winkel vertelt een verhaal. Zet dat tegenover de plavuizen kille inrichting van andere broodzaken en je voelt direct waarom koopbereidheid bij een goede winkelinrichting hoger is.

Maatwerk

Met 30 jaar ervaring kent Jokalux BV de klappen van de zweep als het om winkelinrichting en decoratie gaat. Met het grootste assortiment polyester decoratie objecten zijn wij hét aanspreekpunt op dit gebied. Daarnaast bieden wij de mogelijk tot maatwerk aan. Wij beschikken over eigen ontwerpers die uw ideeën kunnen omzetten in een levensechte 3D objecten. Perfect voor promotie, evenementen, beurzen, theater, TV/film producties, etalages of als blikvanger.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Jokalux BV
Middelweg 27-29
2841 LA Moordrecht

Tel. 0182-373977
Mobiel 06-53439740

Fax: +31(0) 182-375122
E-mail info@jokalux.nl

franse bulldog RAL rood
 Eigen ontwerpstudio
 Uitvoerbaar in classic RAL kleuren
 Optie voor uw eigen logo
 Beste prijs-kwaliteitverhouding
 Snelle leveringpolyester concept polyester ontwerp polyester fabricage

Wat komt er kijken bij het maken van een polyester object? Voor productie doeleinden (lees aantallen) valt dit onder te verdelen in vijf stappen:

1. Concept       2. Ontwerp/CAD tekening       3. Levensecht 3D prototype       4. Maken van de mal        5. Productie